Kúpiť rotopéd – e-shop

Sprievodca výberom
rotopédov


Rotopéd  >  Ako často jazdiť na rotopede?

Ako často jazdiť na rotopede?

Záleží predovšetkým na tom, či chcete jazdou na rotopede schudnúť, alebo posilniť svaly na nohách.

Pre schudnutie odporúčame jazdiť ráno nalačno, alebo aspoň 2 hodiny po jedle. Jazdite aspoň pol hodiny, aby telo začalo spaľovať tuky.

Všeobecne sa odporúča jazdiť na rotopede, alebo aj na inom fitnes stroji tak 3x týždenne po dobu 40-60 minút. Nie je jednoduché dodržať čas, najmä ak cvičíte doma a ruší vás deti :-)

Stanovte si jasný cieľ, spojte cvičenie s inou aktivitou

Ideálne je si stanoviť cieľ - napr schudnúť do mesiaca 2 kilogramy, alebo znížiť percento tuku v tele. K cvičeniu potom nezabudnite pridať aj zmenu jedálnička, obmedzte tuky a cukry.

Cvičenie doma je vhodné spojiť napríklad s obľúbeným seriálom a jazdiť na rotopede pred televíziou.

Pre posilnenie nôh si nastavte na rotopede vyššiu záťaž a postupne ju pridávajte. Ak to rotoped umožňuje, nastavte si tiež kopcovitý terén pre jazdu.

Zdieľajte článok



Odporúčame rotopedy






Ďalšie novinky

Ako často cvičiť na rotopéde?

Organizmus nie je dobre preťažovať a každodenný tréning sa môže vrátiť aj v podobe zdravotných problémov. Navyše je potrebné druhy športovania kombinovať.

Rotopédy s počítačom riadenou záťažou

Medzi najkvalitnejšie rotopédy patria tie s počítačom riadenou záťažou. V spojení s hrudným pásom a využitím rôznych HRC programov riadi váš tréning ako profesionálny tréner.

Moderné rotopédy v recenziách užívateľov

Hovoríte si, že by to chcelo zmodernizovať domácu posilňovňu, prípadne ju ešte len vybavujete? Rotopéd je základ. Pri jeho výbere vám môžu pomôcť skúsenosti užívateľov.

všetky novinky